Wednesday, 4 January 2017

Kebaikan Minyak yang terdapat dalam Furaiha untuk kulit

Antara kebaikan minyak yang terdapat dalam Furaiha skincare.

1. Grapeseed oils
  • Membantu megurangkan parut jerawat dan kedutan
  • Menghalang penghasilan jerawat dan ant penuaan
  • Membantu menyeimbangkan minyak dekat kulit

2.Argan oils
  • Membantu mengurangkan penghasilan minyak
  • Sesuai untuk kulit yang jenis berminyak
  • membantu melembapkan kulit
  • membantu melembutkan kulit

3.Olive oil
  • Sesuai untuk kulit yang sangat kering
  •  tidak menyumbatkan lubang pori-pori
  • melindungi kulit daripada aging
  • melindungi kulit daripada sinaran uv

Ketiga-tiga jenis minyak ni memang elok untuk kulit. Benda elok dan berkualiti harga dia pun faham-faham saja la. Jadi, kita tak perlu keluarkan duit banyak nak beli minyak berlainan jenis. .Hanya perlu beli set Furaiha awak akan dapat kebaikan ketiga-tiga minyak ni.

Best kan?


Kalau ada yang berminat nak dapatkan semua kebaikan dalam ketiga-tiga jenis minyak ni. Anda bolehlah dapatkan set Furaiha. Boleh pilih nak beli secara set atau loose item. Apa yang paling best sekarang Trial set pun ada tau.😍

Set Premium

Trial Set


Macam mana nak dapatkannya ?

WhatsApp ke +60175756557

WhatsApp ke +60175756557

WhatsApp ke +60175756557








No comments:

Post a Comment